Szerkesztő lennél?
Karaktertuningolás mesterfokon
Login
Login:
Jelszó:
-
Szavazás
REVOLUTION MMORPG TOPLISTA

Gyors Menü
Javítások
Legújabb Videók
Locky feltöltötte a/az Lineage II Goddess of Destruction: Tauti Trailer videót.
Locky feltöltötte a/az Lindvior: Dragonclaw Trailer videót.
Locky feltöltötte a/az Lindvior Trailer videót.
Locky feltöltötte a/az The Blood Alliance Conflict - a Lineage II Vision Trailer videót.
Statisztika

Jelenleg Online: 1

Nem regisztrált látogatók: 1
Regisztrált látogatók: 0

Ma itt voltak:

Alapok

Ezt az oldalt azoknak csináltam, akik még nem ismerik/játszottak az L2-vel, vagy éppen nagyon régen és már alig emlékeznek rá, vagy az új updatek után már kicsit máshogy ismerték régen.

Elsőnek a játékról írt rövid összefoglalót kell elolvasnod amít ezen az oldalon meg is tehetsz.

Ha ezt elolvastad és úgyérzed hogy nemmigazán értesz mindent, akkor a legtöbb röviditést, kifejezést elolvashatod itt.

Ha tisztában vagy ezekkel, akkor nem árt tudnod a szerverek felépítését. Átlagosan 3 csoportba soroljuk őket.
 • Low Rate (1x-10x)
 • Mid Rate (10x-100x)
 • High Rate (100x- ~)
Ha most az a kérdés merülne fel benned hogy mik azok az x-ek a Rate-k után, akkor arra az a válasz, hogy ezek a szorzók, vagyis hogy az Adena, vagy éppen a Drop Rate mekkora az átlagos Rate-n.
Itt egy példa szerver Low Rate-re.
 • Adena  2x
 • Drop    3x
 • Spoil     2x
 • XP/SP  2x
 • Party XP/SP 1,5x
 • Enchant Rate 70%
 • Max Enchant 20
 • Safe Enchant 3
 • Blessed Enchant 75%
Valahogy igy néz ki egy szerver informácíós fül. Na itt amik x-el vannak jelölve azok szorzók, amik megmutatják hogy az 1x-es alap dropnak pl. mennyivel különbözik. Vagyis ha egy mob 1x-es raten dob 1 dmp-t akkor 2x-es raten 2 dmp-t fog dobni. De persze ez változó mert a dropok úgy vannak beállítva hogy van egy minimális érték és egy maximális, vagyis 1x-es raten 1-3 ig akkor a 2x-es raten 3-6 ig.

Amik %-al vannak jelölve azok egyértelműen %-os beállítással futnak vagyis hogy az enchant rámegy a Weaponünkre az 70%-ék jelen esetben. Fontos hogy ezt úgy értsük hogy ha 10 dolgot enchantolunk abbol akár mind betörhet 4-re, mivel hogy darabonként kell venni a %-ot és nem összértékben, vagyis pl.
 • első betört 4 re beleesett a 30%-ba
 • a második is betört 4 re beleesett a 30%-ba
  • Vagyis fontos hogy nem így müködik hogy
 • 10 ből %-ék szerint 7 nek felkell mennie 4 re.
Akkor most vegyük szemügyre a 3 nagy csoportot.
Low Rate:
low raten nem találkozunk ggk val valamint általában ezeken a szervereken lehet teljesen átélni a lineage 2-öt. Ugyanis itt shotot is általában craftolnunk kell valamint egy ritka a saját kezűleg írt npc. Hosszabb boss respann mint a többi raten kisebb rate-k vagyis spórolnunk kell az adenaval kerülni kell a felesleges kiadásokat ugyanis ezeken a szervereken meglehetősen nagy jelentősége van a gazdagságnak. Szerintem csak egy hátránya van ami evvel a sok szép dologgal nem is működne ha nem lenne. Ez pedig az idő. Low raten kell a legtöbbet farolnunk valamint mivel hogy itt minden lassan esik xp meg questitem ezért nemhaladunk 1 röl a kettőre. De itt lehet a legjobban megtanulni játszani.Azoknak a Payereknek ajánlanám akiknek van idejük és türelmük a lassú de alapos játékhoz.

Mid Rate:
 Szerintem a legjobb választás ugyanis a low rate időigényes viszont itt is elkel telni egy jó időnek mire ki építhetsz egy erős karaktert. Bár ez is szerverbeállítástól függ ugyanis ugyanakkora rate-n 2 szerver között lehet mire egyiken kiépítesz egy fullos karit a másikon még a felénél se jársz. Itt nem kell craftolni shotot megtalálható a ggk illetve vannak saját készítésű npc-k. Szerverbeállítástól függő hogy szükség van-e adenára vagy nincs. Persze hogy meglehet venni a dolgokat kereskedő életmódban de ha mondjuk van npc blessed enchant beváltására akkor felesleges 20 cuccot lecraftolnunk hogy azt enchantolhassuk. Ennek eredményére nem lesz mit kereskednünk. Ez a high és a low rate között épül fel. Vannak olyan szerverek ahol inkább a low rate fele valahol a high valahol meg mindkettő fele húz. Hosszútávú játékhoz ezt illetve a low rate-t ajánlom. Szerintem ez a legjobb

High Rate:
Na igen ez az ahol szinte mindent megkapsz az npck-től olcsón vagy drágán. Viszont ebben a típusban egy csomó dolog kimarad az l2 ből.
Például a bossok teljesen inaktívak ugyanis általában nem bossolnak. Lehet de annyira nincs értelme általánosságban hogy valahol be se állítják azokat vagyis marad az alap 1x-es bossdropp. Itt a questek általánosan 90%-a szünetel vagyis van de nemérdemes azokkal törődni ugyanis szintén nincs értelme. Mondok egy példát vegyük úgy hogy van egy klánunk felakarjuk húzni lvl 4 re ehhez egy Quest kell de itt nemfeltétlen kell megcsinálni ugyanis általában vagy lvl 5 ről indulnak vagy meglehet venni az itemet a klánhuzáshoz. Ugyanez érvényes  a nobless questre. Evvel nem leírni akarom a szervereket vagyis ezt a típust hanem csak kifejezni hogy ez kifejezetten csak a pvp ről és a gyors farmolásról szól. Fél óra alatt kilehet szedni egy S-s vagy afeletti készletet a karakterünkre ha alapon nem kezdünk annyi adenával hogy ezt megtudjuk venni. Itt van GM-shop GGK illetve egyéb sok más saját készítésű egyedi npc-k.

    Copyright 2009-2015 By Locky Fel