Szerkesztő lennél?
Karaktertuningolás mesterfokon
Login
Login:
Jelszó:
-
Gyors Menü
Javítások
Legújabb Videók
Locky feltöltötte a/az Lineage II Goddess of Destruction: Tauti Trailer videót.
Locky feltöltötte a/az Lindvior: Dragonclaw Trailer videót.
Locky feltöltötte a/az Lindvior Trailer videót.
Locky feltöltötte a/az The Blood Alliance Conflict - a Lineage II Vision Trailer videót.
Statisztika

Jelenleg Online: 1

Nem regisztrált látogatók: 1
Regisztrált látogatók: 0

Ma itt voltak:

Baium Élesztése

A questet Adenban kell felvenni a Dark-elf guildban Hanellinnél.

Vigyázz! Epilogue előtti szervereken (ebből adódóan Epilogue-ban már nem) ezután Giant Cave-ben kell ölni Lesser Giant Elder-t és Lesser Giant Mage-t.

Ha már Epilogue utáni klienssel játszol (aminek nagyobb a valószínűsége), akkor az utad Silent Valleyban/Forsaken Plainsba vezet Yamazhi ölésre.

A következő lépés, hogy menjünk vissza Hanellinhez. Ő három levéllel fog megjutalmazni téged, amit tovább is kell vinned.

1. Levél:
==========

Aden udvarában (kint a vár felé vezető úton), kell találkoznod Claudiával. Ő elküld téged a Cementery-be.  Ott egy ládával kell beszélni, amiből előjön egy mob. Őt le kell ölni, majd szintén beszélni a ládával és meg is kapod az itemet.

2. Levél:
==========

Dark Elf villageben kell intézni a második levelet. Itt a templomban kell megkeresni Magister Harnet. Ő elküld téged Swamplandra. Itt egy ládával kell beszélni, ami kicsit elvan rejtve, viszont mielőtt ezt megtennéd a láda közelében kicsit feljebb van egy questmob. Őt meg kell ölni, majd így beszélni a ládával és kész is van.

3. Levél:
==========

Ezután már csak egy maradt hátra. Elsőnek Giranban kell beszélni Martiennel. Majd ő elküld minket Tanor Canyonba és ott a hegy tetején lesz a láda így meglesznek az itemek így utunk vissza vezet Hanelinhez, viszont neki szüksége van 1 healing potira és 5 antidote-ra amit megvehetsz a grochery-ben.

Ezután kattints a I WANT TO MAKE MONEY-ra, így kaphatsz még 9 rongyot az az 1 db mellé.

De ahhoz hogy 9 db ajándék rongyot kapj, nem kell mást tenned, mint hogy rongyot be kell véreztetni TOI 7-en. Itt ölni kell Overlordot. Ha bevéreződött akkor vissza kell menni Hanelinhez és megtarthatod a rongyot + a 9 ajándék darabot.
    Copyright 2009-2015 By Locky Fel