Szerkesztő lennél?
Karaktertuningolás mesterfokon
Login
Login:
Jelszó:
-
Gyors Menü
Javítások
Legújabb Videók
Locky feltöltötte a/az Lineage II Goddess of Destruction: Tauti Trailer videót.
Locky feltöltötte a/az Lindvior: Dragonclaw Trailer videót.
Locky feltöltötte a/az Lindvior Trailer videót.
Locky feltöltötte a/az The Blood Alliance Conflict - a Lineage II Vision Trailer videót.
Statisztika

Jelenleg Online: 1

Nem regisztrált látogatók: 1
Regisztrált látogatók: 0

Ma itt voltak:

A Dyeolás egyfajta statmódosítás.

A megvehető dyeoknak ugyan több változata van, mégis kizárhatjuk a legolcsóbbakat, ugyanis rendkívül rossz döntés azokat használni, mivel több statot von le, mint amennyit ad.

Jó ha tudod: A megfelelő Dye-t a Merchant of Mammon árulja!

Mit vegyek és mennyit?

Ez egy eléggé átfogó kérdés, így nem lehet rá válaszolni, hiszen van az alap 6 statunk (CON/DEX stb.), amelynél minden kasztnál másra van szükség. Azt is tudni érdemes, hogy miből szeretnénk levonni.

3 helyünk van, ahová Dye-t tudunk helyezni. Egy SH esetében +4 WIT -4 MEN nevezetű Dye 4 pontot jelent, így még lehetséges további 1 pont felvitele, amely akár lehet +1 WIT -1 MEN, azaz, így már 5 pontot osztogattunk el. Ez esetben már nem lehet többet WIT-re rakni, mivel minden statra csak 5 pontot helyezhetünk el.

Minden fajta Dyeból 10 db-ot kell venni. Ezt a Merchant of Mammon Ancient Adenáért árulja. (értelemszerűen az előbb felsorolt 3 tipusból, amennyiben ezt akarod 10-10 darabot kell vásárolnod.)

Jó ha tudod: Legfeljebb 5 pont cserélhető el egy statra, így nem érdemes a 3 dye-t egy fajtából 5 értéknél többel megvenni.

Hol tudom feltenni?

A Symbol Makernél lehetséges felrakni a Magic Shopban Giranban. Ugyanitt lehetséges eltávolítani is.

Jó ha tudod: Harcos és Varázsló dyet nem lehet kombinálni. Azaz ha neked harcos karaktered van, ésszerű lenne varázslói statból (WIT/INT/MEN) elvenni és harcos statot kapni (CON/DEX/STR) de ilyet nem lehet, ugyanis harcos esetében a harcos dyeon belül lehet csak cserélgetni, illetve varázsló esetében csak a varázslói statokból.



    Copyright 2009-2015 By Locky Fel