Szerkesztő lennél?
Karaktertuningolás mesterfokon
Login
Login:
Jelszó:
-
Gyors Menü
Javítások
Legújabb Videók
Locky feltöltötte a/az Lineage II Goddess of Destruction: Tauti Trailer videót.
Locky feltöltötte a/az Lindvior: Dragonclaw Trailer videót.
Locky feltöltötte a/az Lindvior Trailer videót.
Locky feltöltötte a/az The Blood Alliance Conflict - a Lineage II Vision Trailer videót.
Statisztika

Jelenleg Online: 1

Nem regisztrált látogatók: 1
Regisztrált látogatók: 0

Ma itt voltak:

1 2 »

Kisebb összefoglalás az utóbbi időről

Kicsit nézelődtem itt-ott és így a 100.000 + látogatót átlépve, gondoltam megírom ezt a kis összefoglaló cikket, így az elmúlt évekről, az oldal indulása óta.

Az első célom az volt az oldallal, hogy azokat amiket én se találtam meg a neten (legalábbis magyarul), összegyűjtsem valahova. Emlékszem, még akkor jelent meg a Epilogue é ... Tovább »

Elolvasom

Átállás

Az átállás sikeresen megtörtént, viszont könyvtáregyezés miatt a képek (amik pl. a questekben is szerepeltek), ideiglenesen nem érhetőek el. Hétvégéig ez a hiba illetve a questek "kinézete" (pl. nem látszó színek) javítva lesznek.

Elolvasom

Újabb szerver látogatások

2 szervert néztem meg újabban, ez a kettő pedig a WorldofCubes és a L2Castle.

Hát, egy negatív illetve egy pozitív vélemény született, de elsőnek is kezdem a pozitívvel.
WorldofCubes. Halottam már róla régen, de ugye bezárt, és most újraindult. Kb. 1 hete talán. Akik nem ismernék, low rate. Amiből kevés jó van.

A low rate egy ... Tovább »

Elolvasom

Túl az 1000.-en is

Pont a mai napon lett 1000 napos az oldal. Ez azt jelenti, hogy majdnem 3 éves, ahhoz viszont még el kell telnie 95 napnak. Ennek örömére a virtuális süti mindenkinek jár.

Elolvasom

Úton a kasztfa...

Mivel jeleztétek, hogy nagyon sokan ezt hiányoljátok, és nagyon sokan is erre kerestek rá (még ha nincs is semmi erről jelenleg), és már ígértem régebben is, hogy lesz kasztfa, amiből nem lett semmi, most egy Goddess Of Destructionnal megkevert de mégis átlátható kiegészítős kasztfa készül, aminek a Humán egységével már m ... Tovább »

Elolvasom

Eredeti szerver átka... Külföldről...

Mint azt mindenki tudja, belföldön és külföldön egész más internetet szolgáltat a szolgáltatód. Legalábbis pinget (ms) nézve. Ez a válaszidőt jelenti, ami ha sok, akad a játék. Mivel tudjuk hogy a Lineage és egyéb MMORPG játékok nem sávszélesség kérdése (minimum azért kell), hanem Ping inkább, így erre kellene gyüj ... Tovább »

Elolvasom

És a többi...

Amirol még beszélni szeretnék, az az oldal elhanyagoltsága, igen, ilyen is van jelenleg. Ez több okból is ilyen. Elso és talán legfontosabb, hogy sokat dolgozom, így kevés a szabadidom. Ezt még kompenzálja azt, hogy a GD óta nem Lineage-zek, így foglamam sincs, hogy "gyakorlatban" mit hozott magával a kiegészíto. Ezért is keresetem/keresek, o ... Tovább »

Elolvasom

Mysticworld off

Egy szomorú, egyeseknek örömhírrel szolgál, az a tudat, hogy a mysticworld is befejezte pályafutását. Ez már várható volt, hiszen az utóbbi 1 évben, szinte semmi nem történt a szerveren, ami életet vitt volna bele.Aki ott játszott, tudhatta egy időben a legjobb szerver címet is megkaphatta volna, de ez már nem vonatkozik az utolsó 1 évre. Én csak azt tudom mondan ... Tovább »

Elolvasom

Goddes of Destruction, a nagy átok a tört szervereknek.

A Goddes of Destruction megjelenése, nagyban befolyásolta a tört szerverek működését. Mivel az Offical szerver ingyenes lett, és az viszonylag bugmentes, így aki low rate-n akar játszani, valószínűleg off-ra megy játszani.
... Tovább »

Elolvasom

Goddess Of Destruction

2011. Dec. 1-ével megjött a Goddess Of Destruction. De ez még nem minden, mert ugyanis a játék készítői, úgy gondolták, hogy az új kiegészítő után már ingyenesen Gamecard nélkül lehet játszani. Amit tudni kell, hogy az off játék, az 1x-es rate-hez vagyis a lassú j ... Tovább »

Elolvasom
1-10 11-11
    Copyright 2009-2015 By Locky Fel