Szerkesztő lennél?
Karaktertuningolás mesterfokon
Login
Login:
Jelszó:
-
Gyors Menü
Javítások
Legújabb Videók
Locky feltöltötte a/az Lineage II Goddess of Destruction: Tauti Trailer videót.
Locky feltöltötte a/az Lindvior: Dragonclaw Trailer videót.
Locky feltöltötte a/az Lindvior Trailer videót.
Locky feltöltötte a/az The Blood Alliance Conflict - a Lineage II Vision Trailer videót.
Statisztika

Jelenleg Online: 1

Nem regisztrált látogatók: 1
Regisztrált látogatók: 0

Ma itt voltak:

1 2 »

Karbantartás 1.1

A karbantartás első lépései a mostani leírások frissítését, esztétikai megjelenését tartalmazták/tartalmazzák. Az első frissítés ezeket tartalmazza: 
... Tovább »

Elolvasom

Karbantartás 1.0

Március 22-én (pénteken) globális változások miatt 3-tól este 7-ig karbantartás lesz, vagyis az oldal nem lesz elérhető. Ez egy nagy és hosszú karbantartás kezdenének az első lépése.

Elolvasom

Hozzászolások és a kasztfa

Mostantól lehetőség van hozzászólni bármihez amihez lehet vendégként is, nincs szükség regisztrációra. (Kivéve persze a fórum).

A másik hír pedig a kasztfa, mint írtam jól haladok vele, de volt egy kis "pepecselős" munka. Bár a megvalósítás már megvan, most már csupán az elkészítés maradt hátra.

Egyelőre még a humán sincs teljes ... Tovább »

Elolvasom

Login rendszer

Bekerült az oldalra egy jóval egyszerűbb regisztrációs felület, ami lehetővé teszi a gyorsabb és egyszerűbb regisztrációt.

A régi tagoknak maximum annyiból lehet furcsa, hogy mostantól a "Nick neveddel és a Jelszavaddal" tudsz belépni, az akkori E-mail és jelszó páros helyett.

Elolvasom

Kliensletöltés és egyebek...

Tegnap kaptam egy e-mail-t hogy hol vannak a letöltések. No lehet kissé fura az új "átláthatóság", de a Kiegészítők menüponton a Kiegészítő neve alatt van az az opcíó jelenleg hogy [Letöltés]. Ott tudod letölteni jelenleg a High-five és a Goddess of Destruction kiegszítőket.

Elolvasom

Jelenlegi helyzet

Még nemigazán fejeződtek be a sablonbéli átállások, ez leginkább a leírások "sötét alapon fehér" betüszinei mutatják meg. De sok más egyéb dolog sem müködik még, és több "újdonság". Ez mind egy adott idő után... de be fog kerülni.

Elolvasom

Ideiglenes menü

Ugyan megjelent felül egy új menü, de ez sajnos még nincs teljesen kész, így addig az oldalsó menüt (majd!) érdemes használni. Azért hozom így aprólag a változásokat, mert rengeteget kell takarítani mint kódilag, mint ftp-ről. Szóval lassan de haladok.

Elolvasom

Karbantartás és miegyéb

Az oldal kezd átállni az új sablonra, igaz még teljesen nincs kész, de ilyen apró változások mint a chat, hozzászolások kinézete és egyéb, folyamatosan kerül be ide az oldalra! Többek között a Slider, ami a hírek felett van is eltünik majd, és idővel csak a főoldalon lesz majd látható, hiszen feleslegesen "kéri" le az adatokat a böngésző egy ... Tovább »

Elolvasom

Kliens letöltési linkek

Frissültek a kliens letöltési oldalak, mert volt, amelyik már az új tartalomra mutatott, az ottani oldal frissítése végett.

Elolvasom

IE Kompatibilitás

Mivel a sablonnal jóval gyorsabban haladok, mint azt én gondoltam, így az IE kompatibilitási "dolog" bekerült az oldalra. Akik IE7-et vagy azelötti kiadást használnak, egy Popup ablak figyelmezteti őket folyamatosan a frissítésre.

Elolvasom
1-10 11-14
    Copyright 2009-2015 By Locky Fel