Szerkesztő lennél?
Karaktertuningolás mesterfokon
Login
Login:
Jelszó:
-
Gyors Menü
Javítások
Legújabb Videók
Locky feltöltötte a/az Lineage II Goddess of Destruction: Tauti Trailer videót.
Locky feltöltötte a/az Lindvior: Dragonclaw Trailer videót.
Locky feltöltötte a/az Lindvior Trailer videót.
Locky feltöltötte a/az The Blood Alliance Conflict - a Lineage II Vision Trailer videót.
Statisztika

Jelenleg Online: 1

Nem regisztrált látogatók: 1
Regisztrált látogatók: 0

Ma itt voltak:

Az Augment rendszer egyfajta specifikácíó a fegyveredre. Ez egy jelentősen fontos dolog, hiszen a karakterünk megerősítésének egyik alapvető pontja.

Fontos! Augmentálás után nem lehet a fegyvert tradelni. Azonban az Augment leszedhető a fegyveredről, így átadható, se nem droppolható.

Az Augmentek egyfajta "kavicsok", amelyeket farmolás közben, fejlődés következtében találsz a lootok között:



Ezek az Augmentek a balról jobbra haladva egyre értékesebbek, jobbak.

Hogyan kell Augmentálni?

El kell mennünk egy Blackhmithbe, vagy legalábbis kelleni fog egy kovács. A menüben válaszd ki a "Augment Item"-et, majd ott a fegyvered és máris előugrik egy ilyen ablak:


Az első ablakba kell berakni a fegyvert, a másodikba a "kavicsot", majd a 3.-ba kell behelyezni a gemstone-t. Ez a gemstone lehet D-grade-től egészen a legújabbig, így érdemes előtte megnéznünk milyen fog kelleni, ugyanis azt se árt tudni, hogy mennyi kell egy augmentezéshez.

Mit kapunk az Augmentálással?


Az augmentálás során 3 fajta eredmény lehet. Fontos megjegyezni, hogy az, hogy éppen melyiket kapjuk a szerencse kérdése, éppen ezért rengeteg időbe kerülhet a megfelelő Augment megszerzése (akár órák kérdése is lehet, éppen ezért nem biztos hogy szerencsés levenni.).

Az augment lehet:
  • Passzív: Ez esetben semmi teendőnk nincs, hiszen amikor a kezünkben van a fegyver, automatán érvényesül a hatása.
  • Chanszes: Ez azt jelenti hogy csak időközönként érvényesül, ami szintén nem rajtunk függ. A fegyver használata során néha-néha felugrik.
  • Aktív: Ebben az esetben akkor érvényesül, amikor elnyomjuk, ez egyfajta +"skill".
Azonban adhat ettől független dolgokat is. (pl. némi +stat). Az, hogy melyik karakternek, melyik a legjobb, az kezelés kérdése. Egy Eldernek pl. rendkívül jó, egy aktív támadó skill. Ugyanakkor egy SH-nak pedig egy Passzív M.attack.

Hogyan tudom levenni az Augmentet?

Az augment levétele szintén a Blackhmith-ben történik. Ehhez kelleni fog némi Adena is. (több órás augmentezéshez, akár több százezer is.)

Levenni úgy tudod, hogy "Cancel Item Augmentation"-ra kattintasz, ekkor csak egy ablak jön elő, így ide csak behelyezed a kívánt fegyvert és máris lejön róla a specifikácíó némi adena fejében.


Fontos tudnod, hogy ha leveszed a specifikácíót se a gemstone-t se a követ nem kapod vissza!

Tipp: Éxert is lehetséges augmentálni, azonban ebben az esetben nincs ekkora + specifikácíó, de ehhez a BS-nél a "Smart Item", majd ott az alsó lévő menüpontra kell kattintani. 5db sima Life Stone-ból kapsz Jewelry-s life stone-t.



    Copyright 2009-2015 By Locky Fel