Szerkesztő lennél?
Karaktertuningolás mesterfokon
Login
Login:
Jelszó:
-
Gyors Menü
Javítások
Legújabb Videók
Locky feltöltötte a/az Lineage II Goddess of Destruction: Tauti Trailer videót.
Locky feltöltötte a/az Lindvior: Dragonclaw Trailer videót.
Locky feltöltötte a/az Lindvior Trailer videót.
Locky feltöltötte a/az The Blood Alliance Conflict - a Lineage II Vision Trailer videót.
Statisztika

Jelenleg Online: 1

Nem regisztrált látogatók: 1
Regisztrált látogatók: 0

Ma itt voltak:

Kisebb összefoglalás az utóbbi időről

Kicsit nézelődtem itt-ott és így a 100.000 + látogatót átlépve, gondoltam megírom ezt a kis összefoglaló cikket, így az elmúlt évekről, az oldal indulása óta.

Az első célom az volt az oldallal, hogy azokat amiket én se találtam meg a neten (legalábbis magyarul), összegyűjtsem valahova. Emlékszem, még akkor jelent meg a Epilogue és mindenki csak pletykált a neten angolul én meg összegyűjtöttem az angol pletykákat magyarra fordítva.

Aztán rájöttem hogy ez így false. Az angol forrás jó volt, de a nem hivatalos dolgokból való ihletkelés nem. Aztán sok olyan questet ismertem meg, ami számomra új volt, így jött az ihlet, hogy leírom ide őket. Ez Nagyából sikerült is, de a probléma inkább ott kezdődött, hogy az akkori kezdődő kinézet, kicsit böngésző baráttalan volt.

Így jött az első kinézet váltás, ami azt eredményezte hogy a színezett, nagy nehezen általam megírt questek nem csak hogy nem látszottak itt-ott, vagy beleégtek a szaruhártyámba, de kódilag is gyilkos volt, hiszen egy külső vizuális szerkesztőn írtam meg, és azt másoltam be ide, tetőtől talpig (amit nem így kellett volna), ezért nem csak gyomlálni, de a színeket is el kellett így-úgy tüntetni.

Amire nagyon büszke vagyok, hogy ide forrta ki magát az oldal.

A questek megírása nem volt kis dolog, de sok hibát is követtem el. Elsőnek leírtam saját végigjátszásból őket, mivel akkor én is questeltem (pl. baium küldi/petek stb.) valami okból. Aztán jött a fejembe az a sugallat, hogy nem jut eszembe olyan quest, ami hasznos, de nincs fenn itt. Olyan van ami nem hasznos de nincs fent itt és ismerem, de pont azért mert nem hasznos nem is szeretném felrakni.

Szóval elkezdtem angol forrásokat nézni (lefordítás az munka lett volna, forrást is megszoktam jelölni, ha feldolgozásból csinálom a leírásokat), de pl. a Baylor quest ami tulajdonképpen fenn van az oldalon eléggé falsul sikerült. Így hát inkább elrejtettem mert vannak benne pontatlanságok, így rájöttem, hogy nem érdemes külső forrásokat se nagyon nézni, mert itt-ott pontatlan.

Persze arra is volt már példa, hogy én hibáztam, (ez mindenkivel megtörténik, aki dolgozik) pl (nobless quest alapanyagok), de szerencsére szóltak, javítottam.

Az oldal tartalma még gyarapodni fog, de a stabilitása marad még. Tudom hogy valakit zavar az a két reklám fent, de szerencsére már összegyűlt belőle annyi, hogy 1-2 hónapon belül saját domain-t kapjon az oldal. (a mostani prémium tárhely mellett)


    Copyright 2009-2015 By Locky Fel