Szerkesztő lennél?
Karaktertuningolás mesterfokon
Login
Login:
Jelszó:
-
Gyors Menü
Javítások
Legújabb Videók
Locky feltöltötte a/az Lineage II Goddess of Destruction: Tauti Trailer videót.
Locky feltöltötte a/az Lindvior: Dragonclaw Trailer videót.
Locky feltöltötte a/az Lindvior Trailer videót.
Locky feltöltötte a/az The Blood Alliance Conflict - a Lineage II Vision Trailer videót.
Statisztika

Jelenleg Online: 1

Nem regisztrált látogatók: 1
Regisztrált látogatók: 0

Ma itt voltak:

Újabb szerver látogatások

2 szervert néztem meg újabban, ez a kettő pedig a WorldofCubes és a L2Castle.

Hát, egy negatív illetve egy pozitív vélemény született, de elsőnek is kezdem a pozitívvel.
WorldofCubes. Halottam már róla régen, de ugye bezárt, és most újraindult. Kb. 1 hete talán. Akik nem ismernék, low rate. Amiből kevés jó van.

A low rate egyetlen hátránya, hogy már kezdésnél be kell lőni a dolgokat normálisan, mert ott nincs megbocsátva a wipe. Te se örülnél, ha egy életen keresztül farmolnál valamiért. (na jó napokon keresztül), majd 1 hónap múlva jeleznék hogy hé te ott, itt wipe lesz. Eddig ígéretesnek tűnik.

Itt a link: http://users.atw.hu/worldofcubes/index.php

===========

Aztán jöjjön a fekete leves. Egyik ismerősöm felhívta a figyelmem, nézzem meg ezt a szervert is, mert szerinte jó. Mondom oké, legyen. Felmegyek játszogatok. Az ismerösöm beírt valamit chat-re, valami szín apróságot, én meg épp dumáltam vele. Nézem mint borjú az új kaput, miért nem ír vissza. Hát midőn egy szleng szóért kapott 1,5 perces chatbann-t, ami hosszabb lett, ugyanis karit cserélt, mert idegesítette hogy nem tud beszélni. Ugye a chatban meg olyan hogy addig fennvan amíg le nem szedik, így ez miatt elég későn jöttek rá, hogy a karián még ott az ajándék.

Másik negatívuma, elkezdődött valahogy, majd lett rajta kisebb változtatás félúton, illetve bekerült ez-az könnyítés. Na itt már majdnem elszállt az agyam.

Az utolsó ami kiverte a biztosítékot nálam, és valahova a lista aljára soroltam ezt a szervert hogy bár láttam egy kiírást az oldalukon valahogy így: "Írjatok questeket, apigákat kaptok érte" (nem szó szerint). Első benyomás, mondom ez fain lehet, legutoljára mysticen láttam ilyet, ott Blue Eva járt még érte. Úgy vagyok vele, biztos majd aki akar apigát, elkezdi kidolgozni a questeket.

Nézem nézem, midőn látom, valaki lelkesen copyzza innen a Questeket. Csak úgy bebassza mint ahogy itt van, úgy igénytelenül, és még véletlen se írja oda hogy innen. Magában hogy ottvan nem zavar, de az hogy még lopva igénytelenek, na ott esett el a fejem.

Ennek az "eventnek" éppen az lenne a lényege, hogy mindenki azt írja oda, amit tud, nem az hogy mit talál a neten. Szóról szóra megegyezik minden. Aki szereti az erős moderálást, és az "ingyen" tápot, annak erősen ajánlom ezt a szervert. Aki viszont lineage2 szerető, annak csak annyit tudok mondani, hogy bár még ilyet egy szerverre se mondtam, de ezt épp eszű ember elkerüli.

    Copyright 2009-2015 By Locky Fel