Szerkesztő lennél?
Karaktertuningolás mesterfokon
Login
Login:
Jelszó:
-
Gyors Menü
Javítások
Legújabb Videók
Locky feltöltötte a/az Lineage II Goddess of Destruction: Tauti Trailer videót.
Locky feltöltötte a/az Lindvior: Dragonclaw Trailer videót.
Locky feltöltötte a/az Lindvior Trailer videót.
Locky feltöltötte a/az The Blood Alliance Conflict - a Lineage II Vision Trailer videót.
Statisztika

Jelenleg Online: 1

Nem regisztrált látogatók: 1
Regisztrált látogatók: 0

Ma itt voltak:

Karaktertuningolás

Ahhoz hogy karakteredből a legtöbbet kihozd, szükséges, hogy odafigyelj bizonyos szempontokra, alkalmazz némi turbózást. Ezek egy része igen fontos, másrésze igen apróság, mégis sok apróság sok plusz.

1. Subskillek

Ezeket leginkább úgy lehet leírni, hogy egyfajta átvett skillek a subjainktól. Úgyan nem szó szerint, hiszen csak bizonyos skilleket kaphatunk, kaszttól függően. Ezek lehetnek class specifikusak és master specifikusak. Előbbinél a kaszt képességiből vett skillek közül válogathatunk, utóbbinál egy egységes +-t kaphatunk. (ami minden subnál ugyanaz).

Erről bővebben itt olvashatsz: > Subskillek <

2. Augment

Az augment, egyfajta turbózás a fegyverre. Ehhez egy bizonyos "stone"-ra van szükség, amely egyfajta képességet tesz a fegyverre. Ez egy plusz, ami akár lehet egy gyenge aktív támadó skill, vagy éppen egy passzív m.attack esetleg egy chances skill. Egyetlen hátránya, hogyha tisztában vagyunk, mit szerenénk kapni, akár több órába is bele kerülhet, hogy megkapjuk a fegyverünkre azt, amit szeretnénk. Azonban az Augmentelés után a fegyver nem dropolható, se nem tradelhető. Ugyanakkor az Augment leszedhető.

Erről bővebben itt olvashatsz: > Augment <

3. Attibute Rendszer

Az attibute tulajdonképpen egy szintén egy kavicsszerűség, azonban ez a fegyverre, vagy az armorra tehető. Fegyver esetében elemi támadásra képes (tűz, víz stb.), amely nagyban függ, a használt karaktertől is. Érdemes olyan alapú támadást rakni a fegyverre, amilyet használ az adott karakter. Ruha esetében az ellenséges fegyveren lévő attibute ellen véd.

Erről bővebben itt olvashatsz: > Attibute Rendszer <

4. Special Ability (SA)

Az SA, másnéven Special Ability egyfajta plusz a fegyveredre, és ritka esetben az armorodra is (Dynasty). Ezek különböző plusz statokat adnak, ami többféle lehet, fegyvertől illetve arra használt kristálytól függően. Az SA-hoz szükség van Soul Cry-ra, Gradehez megfelelő szintűre. Ezt többnyire a Luxory shopban lehet venni (10-est ami még semmire sem jó), majd onnan az "Enchant your Weapon" questtel lehet felhúzni, megfelelő szintre, a megfelelő eljárások során. (szerverfüggő beállítás). Legtöbbször vagy Rex húzza elején, vagy valami Boss, később esetleg Epic bossok. (Baium, Zaken, Antharas stb.)

Erről bővebben itt olvashatsz: > Special Ability <

5. PvP-sítés

A PVP-sítés egyfajta +, amihez Fame pontokra van szükséged. Lehet rakni fegyverre és a ruha "main" részére. (felső, vagy egyberuha esetében maga az egyberuha). Fame pontokat Siegen/Fortressen szerezhetsz. PVP-síteni az itemeket Aden főterén tudod az olympiás szobor mellett lévő Sir NPC-nél. (Azonban a PVP-sítés szintén megszünteti a tradelési lehetőséget.)

6. Dyeolás

A Dyeolás egy egyfajta stat módosítás. Lehetőségünk van az adott karakterünkben kicserélni egy statot egy másikért, azonban figyelnünk kell arra, hogy harcos statok (CON/DEX/STR) nem keverhetőek varázslói statokkal (INT/WIT/MEN). Vagyis ha harcos karakterünk van, olyan Dyeolási lehetőség nincs, hogy harcos statot ad, de varázslói statot vesz el.

Erről bővebben itt olvashatsz: > Dyeolás <

7.  Tatook

A tatook egy szerverbeállítás függő +-ok, amelyek egyik formában minden szerveren élnek. Leginkább statmódosító szerepük van, azonban a Shirtek teljesen hasznos Pdef-et is képesek nyújtani. (sok kicsi sokra megy)

Erről bővebben itt olvashatsz: > Tatook <
    Copyright 2009-2015 By Locky Fel