Szerkesztő lennél?
Karaktertuningolás mesterfokon
Login
Login:
Jelszó:
-
Szavazás
REVOLUTION MMORPG TOPLISTA

Gyors Menü
Javítások
Legújabb Videók
Locky feltöltötte a/az Lineage II Goddess of Destruction: Tauti Trailer videót.
Locky feltöltötte a/az Lindvior: Dragonclaw Trailer videót.
Locky feltöltötte a/az Lindvior Trailer videót.
Locky feltöltötte a/az The Blood Alliance Conflict - a Lineage II Vision Trailer videót.
Statisztika

Jelenleg Online: 1

Nem regisztrált látogatók: 1
Regisztrált látogatók: 0

Ma itt voltak:

Lineagéről


Lineage2 Bemutató

A Lineage2 egy online MMORPG Játék, amely lényegében sok időt tud elemészteni. Sok mindenről szól.
Lényeges feladatunk, egy kaszt kiválasztása, és felhúzása a jelenlegi 99-es szintre. Low rate-n nem egy rövid dolog lesz ez.

A játék technikai lényege, szinte az, ami mindenhol a PvP, vagyis harc a többi játékos ellen, egy klánnal és alliance-val az oldalunkon. A Klán egy meghatározott személyel működő közösség, amely minden szint után nagyobb befogadóképességet nyújt, illetve bizonyos szinten megnyílik az akadémia benne, amikortól lehet reput szerezni, karihuzással.

A PvP mellet, van Siege is, ami várfoglalást jelent, illetve a fortress, ez utóbbi egy kis erőd, amely inkább a Giant Codex-hez kell, amivel skill-t tudunk enchantolni.

A PvP-n kivűl lehetőség van a PvE-re is, ami nem takar mást, mint hogy bizonyos Boss-ok leölése, jó felszerelésért. A felszerelésekkel kapcsolatban, nem árt tudni, hogy tudjuk enchantolni is, ami elég sok fejfájást tud okozni, mert 3 fölött nincs Safe Enchant, vagyis az item betörhet, de 16-oson lesz szép színe a cuccnak.

Természetesen van Auctioneer, ami a playerek közötti kereskedelmet bonyolítja le, de ki is lehet ülni akár Buy-al, minthogy itemet vennék ilyen áron, és ha valaki reállisnak tartja, csak bedobja hozzád, és a beállított összeg le fogy tőled, de lehetőség van kiülni Sell-be is, de nemtudom hogy mennyire hatásos.

A harchoz szükség van Shot-ra is, ami kicsit nyom a fegyó sebzésén. Ezt a shotot általában a gyártos törpék gyártják, ami bizony nem biztos hogy olcsó mulatság. 

Lehetőség van még Hero-nak lenni, havonta 1x minden kasztból csak 1 lesz, ami azt jelenti hogy kapsz egy fegyót + egy villogó aurát magad köré, jelezvén, hogy az olimpián az adott hónapban, te győzted a legtöbbet.

Egy kis bemutató videó:

L2 videó

    Copyright 2009-2015 By Locky Fel