Szerkesztő lennél?
Karaktertuningolás mesterfokon
Login
Login:
Jelszó:
-
Gyors Menü
Javítások
Legújabb Videók
Locky feltöltötte a/az Lineage II Goddess of Destruction: Tauti Trailer videót.
Locky feltöltötte a/az Lindvior: Dragonclaw Trailer videót.
Locky feltöltötte a/az Lindvior Trailer videót.
Locky feltöltötte a/az The Blood Alliance Conflict - a Lineage II Vision Trailer videót.
Statisztika

Jelenleg Online: 1

Nem regisztrált látogatók: 1
Regisztrált látogatók: 0

Ma itt voltak:

Siege - Fortress

Siege - Fortress

Siege:

Ez általánosan 2 hetente történik minden Várnál. Legelején egy clánnak be kell rá reggelnie, majd akié jelenleg neki meg megkell védenie.
-Hogy hogyan reggeljünk rá?
Általában (ha nem helyezik át az npc-ket) a kastély körül kell keresni egy Sir titléjü npc-t. Mindenki tud reggelni a klánból akinek van Siege War joga.
Viszont legkésöbb siege elött csak 24 órával lehet reggelni.
Így müködik
Sokféle party lehet, de szokásomhoz nem híven javaslok egy gyártos törpét ugyanis neki van kapubetörő summonja. Nagyon hasznos csak kevesen használják. De lehet oldalról a falat betörni "észrevétlenül" is.
Legelején a leader valami jó helyre lerakja a Headquestert. Azért jó helyre hogy a védő ne vegye észre, majd megprobálnak bejutni a trónterembe. Goddárdnál és Studgardnal 2 helyen kell imádkozni. Majd ha bejutottunk a leadernek imádkoznia kell egy skill segítségével. Olyan kalapácsszerü a skill listán. Ha elfoglalta a védők kikerülnek a városba majd az idő lejártáig még visszafoglalhatják ha tudják.

Fortress:

Hát ez úgy van hogy akinek van hozzá joga (Siege War) az tud reggelni, majd egy óra mire elindul. Ha elindult le kell ölni a captainokat (térkép jelzi) majd ha leölted mind alul akkor kinyitodik az ajtó ami után felvehetsz onnan egy zászlot és felmehetsz a tetejére. A zászlos nemtud támadni. Ha felmentél akkor a többiek leölték felül a "bost" majd lerakod a zászlót és kész is. Ha sikerült kirak a városba és vége lesz a fortressnek.
    Copyright 2009-2015 By Locky Fel