Szerkesztő lennél?
Karaktertuningolás mesterfokon
Login
Login:
Jelszó:
-
Gyors Menü
Javítások
Legújabb Videók
Locky feltöltötte a/az Lineage II Goddess of Destruction: Tauti Trailer videót.
Locky feltöltötte a/az Lindvior: Dragonclaw Trailer videót.
Locky feltöltötte a/az Lindvior Trailer videót.
Locky feltöltötte a/az The Blood Alliance Conflict - a Lineage II Vision Trailer videót.
Statisztika

Jelenleg Online: 1

Nem regisztrált látogatók: 1
Regisztrált látogatók: 0

Ma itt voltak:

Nézelődés a magyar szerverek iránt.

Kicsit körbenéztem a mostani magyar szerverfelhozatalt. Pár szót szeretnék írni az általam látogatott szerverekkel kapcsolatban. Név szerint: PhoenixL2, L2 Ace, Dreamshell.

Phoenix L2:

Véleményem szerint egy nagyon jó L2 szerver, csak nekem nem tetszik. Aki ismer engem az tudja, hogy a Mid-Low keverékű szerver a számomra ideális. Igaz nem mondható konkrét High szervernek, de jobban húz afelé mint a Mid felé. Viszont a szerver kialakítása talán a legszínvonalasabb az összes bejárt szerver közül. Ajánlom mindazoknak, akik szeretnek gyorsan felfejlődni, és szeretik a High-mid keverékét.

L2 Ace:

Hasonló véleményt tudok elmondani mint amit a Phoenixről írtam. Igazából nem tudom hogy mit is írjak róla. Szintén egy mid-high keverék, néhol-néhol változó a Phoenix-el szemben, viszont alapjaiban mérve ugyanaz.

Dreamshell:

Ez egy nagyon érdekes cikk. Mármint leírás. Phoenix-el szemben érdekes meglátásokat tudok mondani. Ugye a phoenix-el az volt számomra a probléma, hogy maga a szerver "beütése" rossz, de a mögötte álló csapat és kivitelezés csillagos ötös. Itt fordítva. A Dreamshell jogosan lehetne a Mysticworld jogos utódja, de nem az. Alapvetően 2 azaz inkább 3 problémám akad vele:

- NPC-k. Mikor olvastam hogy nincs NPC buffer, gondoltam ez nekem való szerver. Ennek a pozitívumnak ellenére mégsem. Nekem hiányzik a GGK. Vagy csak én nem találtam. Sok minden "jól" elvan rejtve. Pl.: Ancient Adena beváltót se találtam. Illetve rengeteg sok npc van, amit simán össze lehetne vonni mint pl. Mystic esetében "Alfred". Öszintén elég idegesítő volt megkesni ezt-azt. Shotot is 2 npc árulta.

- A városoknak szinte nincs jelentősége. Egyetlen jelentős NPC van a városokban, ami mindig elvisz minket Gludin?-ba. Ennek csak negatív hatása van szerintem, és semmi pozitív velejárója.

- Szívem szerint a vitalitit se ártana aktiválni rajta, ugyanis manapság már Low szerveren is szeretik alkalmazni. Úgymond egy segítség a fejlődéshez, amit érdemes "jól" kihasználni. Vagyis lehet taktikázni.

Összességében:

Mind a 3 erősen ajánlott plecsnit kapott tőlem, de nekem a Dreamshell lett a Top1 ezek közül. Őszintén szólva lehet még én is kedvet kaptam volna hozzá, de az itt leírtak elég "kedv lohasztóak" számomra, így egyelőre még nem tervezem a "visszatérést".



    Copyright 2009-2015 By Locky Fel