Szerkesztő lennél?
Karaktertuningolás mesterfokon
Login
Login:
Jelszó:
-
Gyors Menü
Javítások
Legújabb Videók
Locky feltöltötte a/az Lineage II Goddess of Destruction: Tauti Trailer videót.
Locky feltöltötte a/az Lindvior: Dragonclaw Trailer videót.
Locky feltöltötte a/az Lindvior Trailer videót.
Locky feltöltötte a/az The Blood Alliance Conflict - a Lineage II Vision Trailer videót.
Statisztika

Jelenleg Online: 1

Nem regisztrált látogatók: 1
Regisztrált látogatók: 0

Ma itt voltak:

Ez az oldal azoknak szól, akik most kezdik a lineage2-öt. Itt részletesen kitérek mindenre ami fontos az elindulásnál.
Mindenek elött ismerd meg mi is az a Lineage 2,
ezt itt megteheted.
Leglesőnek le kell tölteni egy klienset.

De ilyenkor jön a kérdés melyiket válaszam??

Legelsőnek keress egy szervert, és nézd meg milyen klienst fogad el, értelemszerüen ha mondjuk freya akkor azt töltsd le, amennyiben azon a szerveren akarsz játszani.

Ezután a klienset fel kell telepíteni, ha leszedted majd jöhet a csatlakozás egy szerverhez.
Erröl is külön cikk szól amit itt elolvashatsz.

Legnagyobb probléma egyike talán az hogy ha felmész majd egy szerverre fogalmad sincs mi mit jelent, megkérded klánchat-be hogy mi az a ggk, stb.
Erről részletesen itt olvashatsz, és igy már meg se kell kérdezned ezeket.

Azután jön a karakter készítés,  erröl majd egy külön cikk lesz hamarosan!


Most jön egy kis tömör informácíó. Mostmár tudod hogy mit kell csinálnod egy szerverre kapcsolodás során, de sajnos nem biztos hogy ahova mész az megfelel neked. Lehet hogy lassú ellenben gyors lesz és te pont a másik fajtát szereted.
Mielött keresnél egy szervert olvasd el ezt a cikket, hátha segít!

Átlagosan a szervereket 3 nagy csoportba osztjuk.

  • Low Rate (1x-10x)
  • Mid Rate (10x-100x)
  • High Rate (100x-~)
Mindig az alapstathoz hasonlítunk, vagyis ha egy szervernek mondjuk ez az infója:
XP: 10x
SP:10x
Drop/Spoil: 10x
Adena: 8x
Pt XP/SP: 2x
Safe Enchant: 3x
Max Enchant: 18x
Enchant Rate: 70x
Blessed Enchant: 90x

Akkor 10x annyival joban jön az XP mint a hivatalos stat-on.

Mondjuk vegyük azt hogy leöltünk egy Hot Springs Flavat ami alapon dobna Durable Metal Plate-t 1-2-t akkor itt dob 10-20-at, vagyis 10 és 20 között.
A Safe Enchant jelenti azt hogy egy fegyverre vagy armorra menyit rakhatunk fel ugy hogy be ne törjön az item és ne legyen belöle cry.

És most jön az, amiért a legtöbben idegesek szoktak lenni. Ha az Enchant Rate jelen esetben 70x attól még kicsi az esélye annak hogy 10 ből 7 felmegy 1 szintet!

Miért is?

Egyszerüen azért mert nem átlagban hanem itemekben számolja. Volt már nekem olyan hogy 20 ból 18 tört 4-re 3 as Safe Enchant mellet.

Low Rate:

low raten nem találkozunk ggk val valamint általában ezeken a szervereken lehet teljesen átélni a lineage 2-öt. Ugyanis itt shotot is általában craftolnunk kell valamint egy ritka a saját kezűleg írt npc. Hosszabb boss respann mint a többi raten kisebb rate-k vagyis spórolnunk kell az adenaval kerülni kell a felesleges kiadásokat ugyanis ezeken a szervereken meglehetősen nagy jelentősége van a gazdagságnak. Szerintem csak egy hátránya van ami evvel a sok szép dologgal nem is működne ha nem lenne. Ez pedig az idő. Low raten kell a legtöbbet farolnunk valamint mivel hogy itt minden lassan esik xp meg questitem ezért nemhaladunk 1 röl a kettőre. De itt lehet a legjobban megtanulni játszani.Azoknak a Payereknek ajánlanám akiknek van idejük és türelmük a lassú de alapos játékhoz.

Mid Rate:
 Szerintem a legjobb választás ugyanis a low rate időigényes viszont itt is elkel telni egy jó időnek mire ki építhetsz egy erős karaktert. Bár ez is szerverbeállítástól függ ugyanis ugyanakkora rate-n 2 szerver között lehet mire egyiken kiépítesz egy fullos karit a másikon még a felénél se jársz. Itt nem kell craftolni shotot megtalálható a ggk illetve vannak saját készítésű npc-k. Szerverbeállítástól függő hogy szükség van-e adenára vagy nincs. Persze hogy meglehet venni a dolgokat kereskedő életmódban de ha mondjuk van npc blessed enchant beváltására akkor felesleges 20 cuccot lecraftolnunk hogy azt enchantolhassuk. Ennek eredményére nem lesz mit kereskednünk. Ez a high és a low rate között épül fel. Vannak olyan szerverek ahol inkább a low rate fele valahol a high valahol meg mindkettő fele húz. Hosszútávú játékhoz ezt illetve a low rate-t ajánlom. Szerintem ez a legjobb

High Rate:
Na igen ez az ahol szinte mindent megkapsz az npck-től olcsón vagy drágán. Viszont ebben a típusban egy csomó dolog kimarad az l2 ből.
Például a bossok teljesen inaktívak ugyanis általában nem bossolnak. Lehet de annyira nincs értelme általánosságban hogy valahol be se állítják azokat vagyis marad az alap 1x-es bossdropp. Itt a questek általánosan 90%-a szünetel vagyis van de nemérdemes azokkal törődni ugyanis szintén nincs értelme. Mondok egy példát vegyük úgy hogy van egy klánunk felakarjuk húzni lvl 4 re ehhez egy Quest kell de itt nemfeltétlen kell megcsinálni ugyanis általában vagy lvl 5 ről indulnak vagy meglehet venni az itemet a klánhuzáshoz. Ugyanez érvényes  a nobless questre. Evvel nem leírni akarom a szervereket vagyis ezt a típust hanem csak kifejezni hogy ez kifejezetten csak a pvp ről és a gyors farmolásról szól. Fél óra alatt kilehet szedni egy S-s vagy afeletti készletet a karakterünkre ha alapon nem kezdünk annyi adenával hogy ezt megtudjuk venni. Itt van GM-shop GGK illetve egyéb sok más saját készítésű egyedi npc-k.

Ezek után már csak pár egyedi saját ötlet van, hogy ismerd meg a játékot és csinálj ütös karaktert. Ezeket itt elolvashatod.



    Copyright 2009-2015 By Locky Fel