Szerkesztő lennél?
Karaktertuningolás mesterfokon
Login
Login:
Jelszó:
-
Gyors Menü
Javítások
Legújabb Videók
Locky feltöltötte a/az Lineage II Goddess of Destruction: Tauti Trailer videót.
Locky feltöltötte a/az Lindvior: Dragonclaw Trailer videót.
Locky feltöltötte a/az Lindvior Trailer videót.
Locky feltöltötte a/az The Blood Alliance Conflict - a Lineage II Vision Trailer videót.
Statisztika

Jelenleg Online: 1

Nem regisztrált látogatók: 1
Regisztrált látogatók: 0

Ma itt voltak:

Elég macerás feladat, főleg azoknak, akiknek úgymond nincs egy "jó videókártyájuk", hiszen lehet internetre fogni a laggot, de ha a textura lassan jelenik meg videókártya hibából, azt fogod észrevenni, hogy ilyen 5-10 fps-el játszol.
 
Én úgy gondolom, azért a 25 fps elvárható mindentől, hiszen azalatt én se szeretek igazán játszani. De ehhez hogy "ne akadozzunk" folyamatosan, szükség van arra, hogy "megkönnyítsük" a videókártyánkat. Főleg akkor necces, ha város környékére érünk, és nemcsak npc-ket de playereknek a modelljeit is be kell töltenie a gépünknek.
 
Nyisd meg a Beállítások (Options) menüpontot.
 
Áttekintés
(nagyításhoz katt a képre!)
 
Áttekintés
(nagyításhoz katt a képre!)

Itt rögtön megjelenik nekünk a videóbeállítási rész. Itt érdemes pár dolgot átgondolnunk, hiszen számomra itt vannak olyan funkcíók, amiket még egy atom videókártyával is kikapcsolnék.
 
Ilyen például az árnyék "shadow". Erre semmi szükség, hiszen inkább idegesítő, mint fps rontó. Nem is tudom melyik az idegesítőbb hatása a 2 közül.
 
(nagyításhoz katt a képre!)
 
Itt érdemes a 2. oszlopot úgy beállítani, mint ahogy én tettem. Semmi olyan opcíó nincs, ami hasznos is lenne ott.
A felbontásom jó. Hiszen a legtöbben ezt a felbontást használjuk való életben is... Mármint asztali felbontásban. A probléma nálam a "Hz"-ben van, hiszen 60 az semmi. Az csak szemrontó, mint más, csak a monitorom még nem TFT, így nembír 70 Hz-nál többet, zürrögés recsegés nélkül.
 
A Terrain Range/NPC Range-t érdemes Average, vagy még kisebbre állítani. Ez eszi leginkább a videókártyát, hiszen ha közelmész egy városhoz, már jó messziről elkezdi tölteni a textúrát, miközben hátrafele (ahova nem mész vissza, ha városba közeledsz...) is tölti folyamat. Weather Effect meg egy szintén haszontalan dolog. Nemkellenek időjárás és azzal kapcsolatos "effektek".
 
Jó ha tudod: Késöbbiekben lesz még egy "Beállítások 2. rész" hiszen, van ami még itt nem szerepel, de mégis hasznos dolog.
 
Ha ezzel végeztünk, szerintem itt már csak egy dolog van, amivel még foglalkoznunk kell, az pedig a megjelenítendő text-ek. Ehhez kattints felül a "damage text" szövegre, és pipáld be szerintem az összeset.
 
(nagyításhoz katt a képre!)
 
Tipp: Ha sokadik karakteredet készíted, és zavar a folytonos "tutorial",  akkor a System/Audio és a Game fülön van mód a kikapcsolásukra. (mint hangilag, mint képileg.)
 
 Chat
 (nagyításhoz katt a képre!)
 
Most amit még én beállítottam, az a Chat. Mint ahogy az a képen is látszik. Ez azért fontos, mert van pár flooder az eredeti szerveren, amiket sajnos nem távolítanak el rögtön. Illetve nem is nagyon tudják szürni őket. Így beállítottam hogy  a "systemüzenetek" és a "jutalmak" felül jelenjenek meg, míg minden más alul.
 
 
 
A Chat Filtering-en tudod beállítani, hogy az adott csatornán miket akarsz látni. Ezt érdemes külön-külön csatornánként elvégezni, hiszen így nem fordulhat elő veled, hogy mondjuk "Alliance" fülre állítod a Whisp-eket, és nem fogod látni késöbb... Vagy a Trade csatornát kiszürni minden egyébtől, így nem fognak hamar eltünni a hirdetések.
 
Rögtön alatta, úgy ahogy én beállítottam, nem fog zaklatni feleslegesen az alsó chat. A másik "Chat Options"-on látom azokat az infokat, amik fontosak. Még akkor is, ha egy örült telefloodolja a chat-et.
 
Tipp: Ha flooder-el találkozol, írd be ezt a Chat-re /block karakternév és így többet nem látod amit ír.


<<< Előző cikk

    Copyright 2009-2015 By Locky Fel