Szerkesztő lennél?
Karaktertuningolás mesterfokon
Login
Login:
Jelszó:
-
Gyors Menü
Javítások
Legújabb Videók
Locky feltöltötte a/az Lineage II Goddess of Destruction: Tauti Trailer videót.
Locky feltöltötte a/az Lindvior: Dragonclaw Trailer videót.
Locky feltöltötte a/az Lindvior Trailer videót.
Locky feltöltötte a/az The Blood Alliance Conflict - a Lineage II Vision Trailer videót.
Statisztika

Jelenleg Online: 1

Nem regisztrált látogatók: 1
Regisztrált látogatók: 0

Ma itt voltak:

Kicsit viccesen hangozhat, de igen van, akinek ez is nehézséget okoz.

Jelentkezz be az Accountoddal, majd miután elfogadtad a szabályzatot, és kiválasztottad a neked megfelelő szervert, kattints a Create gombra.


(nagyításhoz katt a képre!)

A karakter létrehozása viszonylag egyszerű, és nem egy Sims, bár eléggé hasonlít hozzá, csak jóval kisebb a választék.  A lényeg hogy itt állítsd be a kívánt fajt, és kasztot (amiről szintén találsz leírást ezen az oldalon hamarosan), adj neki egy nevet, és állítsd be hogyan nézzen ki számodra, ezután katt a Create gombra szintén.

(nagyításhoz katt a képre!)

Ha megvan a karakter, most jöhet a sokak számára idegölő dolog, mégpedig a Pin kód. Ez kissé bonyolult volt eleinte nekem is, hiszen nem értettem, hogyan válasszak magamnak kódot.

Ez a kódot akkor fogja kérni, mikor be akarsz lépni a karakterrel. Account Manager-ben módosítható, ha esetleg elfelejtenéd.

Tipp: A számsornak minimum 6 maximum 8 karakterből kell állnia, de úgy, hogy a sárga és fehéren színezett számok közül is legyen. 
 
 
(nagyításhoz katt a képre!)

Add meg a Pin kódot, erősítsd meg, írd be újra, és már bent is vagy. Innentől ha az Accountodon belül bármelyik karakterrel bármelyik szerveren be akarsz jelentkezni, ezt a pinkódot kell megadni.
 
Természetesen itt is online, vagy account managerben megváltoztatható. Online viszont kell a régi pinkód is, mint ahogy a képen látszik. (elsőnek nem lesz régi pinkód).
 

<<< Előző cikk

    Copyright 2009-2015 By Locky Fel