Szerkesztő lennél?
Karaktertuningolás mesterfokon
Login
Login:
Jelszó:
-
Gyors Menü
Javítások
Legújabb Videók
Locky feltöltötte a/az Lineage II Goddess of Destruction: Tauti Trailer videót.
Locky feltöltötte a/az Lindvior: Dragonclaw Trailer videót.
Locky feltöltötte a/az Lindvior Trailer videót.
Locky feltöltötte a/az The Blood Alliance Conflict - a Lineage II Vision Trailer videót.
Statisztika

Jelenleg Online: 1

Nem regisztrált látogatók: 1
Regisztrált látogatók: 0

Ma itt voltak:

« 1 2 3 4 5 »

Túl az 50-en.

A kérdőív kitöltése során, egészen jó és érdekes válaszokat, véleményeket irtatok le, olyanokat is amelyek az oldal hiányosságait takarják. Nos összesen most December 13-án 54-an töltötték ki a kérdőívet, amely egészen pozitív eredmény az én szememben.
... Tovább »

Elolvasom

Tevékenykedések és egyebek

Az utóbbi időben egy kicsit háttérbe húzódtam, és nem nagyon láthattatok aktív tevékenységet az oldalon, viszont rengeteg dolgon törtem a fejem, aminek a következtében nagyon sok újdonság is található az oldalon a következő időszakban.
... Tovább »

Elolvasom

Kérdőív

Készítettem egy kérdőívet, amelynek a kitöltése kb 5 perc. Szeretném ha ezt kitöltenéd ide kattintva
A teszt 5 oldalas, minden oldalon 3-4 kérdés található!

Elolvasom

Közeleg a Goddes of Destruction

Mivel a Goddes of Destruction napról napra közelebb van, ezért megprobáltam én is időben informácíókat összeszedni róla.
Mivel annyi az újdonság mint égen a csillag, ezért ez a leírás, nem egy nap alatt készül el, viszont az első része készvan!
... Tovább »

Elolvasom

Első teszt

Elkészült az első kérdéssor, vagyis ez teszt teljesen az alapokról. Ha úgyérzed töltsd ki nyugodtan, és az eredményekből kiderül mennyire vagy tisztában az alapokkal. A teszteket majd egy külön menüpont fogja elérhetővé tenni, viszont mivel csak 1 teszt van jelenleg, ezért annak csak a linkjét irom ide ki.
... Tovább »

Elolvasom

Áttekinthetőség

Megváltozott a Questek és a Leírások áttekinthetősége, illetve megtalálható egy oldalon a gyüjtőoldal. Külön fejezetekre van osztva a könnyebb áttekinthetőség végett. A hiányos questek is hamarosan felkerülnek!

Elolvasom

Revolution

A Revolution World ismét megnyitotta a Lineage 2 szerverét nem olyan régen. Low Rate szerver, viszont mint tudjuk elég sok mindennel foglalkoznak és eléggé hozzá értő a csapat.
... Tovább »

Elolvasom

10.000

 
Hát igen, az oldal elérte a 10.000 egyedi látógatót közel 200 nap alatt (-1/-2 nap), ami aránylag nem is olyan rossz.
200 nappal ezelött fogtam bele az oldalba és akkor kezdtem el megirni minden egyes leírást amit most megtalálhattok az oldalon. A leírások még nem teljesek, de remélem hamarosan azok lesznek

Elolvasom

Félreértések

Az utobbi időben elég sok félreértés lett. Jött 2 levél, hogy ez milyen szerver. Hát ez nem szerver hanem informácíós oldal. Majd jött egy felkérés hogy szeretnének interjút a klánnal.
... Tovább »

Elolvasom

Online MMORPG Teszt

A mai nap megkeresett az ELTE Phd egyik hallgatója és egy online kérdőiv közzétételét kérte tőlem egy MMORPG teszthez, amelyet már 1700-an kitöltöttek.
... Tovább »

Elolvasom
    Copyright 2009-2015 By Locky Fel