Szerkesztő lennél?
Karaktertuningolás mesterfokon
Login
Login:
Jelszó:
-
Gyors Menü
Javítások
Legújabb Videók
Locky feltöltötte a/az Lineage II Goddess of Destruction: Tauti Trailer videót.
Locky feltöltötte a/az Lindvior: Dragonclaw Trailer videót.
Locky feltöltötte a/az Lindvior Trailer videót.
Locky feltöltötte a/az The Blood Alliance Conflict - a Lineage II Vision Trailer videót.
Statisztika

Jelenleg Online: 1

Nem regisztrált látogatók: 1
Regisztrált látogatók: 0

Ma itt voltak:

« 1 2 3 4 5 »

Érdekes megnyílvánulások

Minap jártam az egyik kedvenc Gamer oldalamon (persze hogy a Gamestar.hu-ról beszélek), és gondoltam rákeresek a Lineage szóra. Ez mind szép és jó, de kissé elfogultan nyilatkoznak bizonyos dolgokról.
... Tovább »

Elolvasom

IE Kompatibilitás

Mivel a sablonnal jóval gyorsabban haladok, mint azt én gondoltam, így az IE kompatibilitási "dolog" bekerült az oldalra. Akik IE7-et vagy azelötti kiadást használnak, egy Popup ablak figyelmezteti őket folyamatosan a frissítésre.

Elolvasom

És a többi...

Amirol még beszélni szeretnék, az az oldal elhanyagoltsága, igen, ilyen is van jelenleg. Ez több okból is ilyen. Elso és talán legfontosabb, hogy sokat dolgozom, így kevés a szabadidom. Ezt még kompenzálja azt, hogy a GD óta nem Lineage-zek, így foglamam sincs, hogy "gyakorlatban" mit hozott magával a kiegészíto. Ezért is keresetem/keresek, o ... Tovább »

Elolvasom

Új külső és miegyebek

Az oldalon egy új sablon készül ezért is lett lekapcsolva a fórum, hiszen nem illene bele az új témába (1-2 hét sablonváltás után). Ami még ezzel kapcoslatos, lesz majd témaválasztó is az oldalra, hiszen aki a sötét alapon világosat kedveli, ne legyen kirekesztve.

A másik hogy IE7-el és azelötti kiadásokkal nem lehet majd tovább böng&e ... Tovább »

Elolvasom

Az oldalra szerkesztőket keresünk!

Társszerkesztőket keresek, akik hajlandóak lennének bővíteni az oldal tartalmát! Igazi követelmény nincs (kivéve az L2 alapos ismerete) csak töltsd ki ezt az űrlapot. Az űrlapban szereplő információk csak tájékoztató jellegűek! Kitöltöm!

Elolvasom

Mysticworld off

Egy szomorú, egyeseknek örömhírrel szolgál, az a tudat, hogy a mysticworld is befejezte pályafutását. Ez már várható volt, hiszen az utóbbi 1 évben, szinte semmi nem történt a szerveren, ami életet vitt volna bele.Aki ott játszott, tudhatta egy időben a legjobb szerver címet is megkaphatta volna, de ez már nem vonatkozik az utolsó 1 évre. Én csak azt tudom mondan ... Tovább »

Elolvasom

Érdekes Kérdőív

Az egyik publikus kérdőív, itt az oldal oldalán, elérkezett kb annyi szavazathoz hogy publikálást lehessen belőle végezni. ... Tovább »

Elolvasom

Frissítések

Frissültek pár leírás, mégpedig a Csatlakozás, ami most már azt irja le, hogyan tudunk az eredeti szerverre csatlakozni, és ugyanúgy frissült a Lineage2-bemutató cikk. Fogadjátok egészséggel.

Elolvasom

Goddes of Destruction, a nagy átok a tört szervereknek.

A Goddes of Destruction megjelenése, nagyban befolyásolta a tört szerverek működését. Mivel az Offical szerver ingyenes lett, és az viszonylag bugmentes, így aki low rate-n akar játszani, valószínűleg off-ra megy játszani.
... Tovább »

Elolvasom

Goddess Of Destruction

2011. Dec. 1-ével megjött a Goddess Of Destruction. De ez még nem minden, mert ugyanis a játék készítői, úgy gondolták, hogy az új kiegészítő után már ingyenesen Gamecard nélkül lehet játszani. Amit tudni kell, hogy az off játék, az 1x-es rate-hez vagyis a lassú j ... Tovább »

Elolvasom
    Copyright 2009-2015 By Locky Fel