Szerkesztő lennél?
Karaktertuningolás mesterfokon
Login
Login:
Jelszó:
-
Gyors Menü
Javítások
Legújabb Videók
Locky feltöltötte a/az Lineage II Goddess of Destruction: Tauti Trailer videót.
Locky feltöltötte a/az Lindvior: Dragonclaw Trailer videót.
Locky feltöltötte a/az Lindvior Trailer videót.
Locky feltöltötte a/az The Blood Alliance Conflict - a Lineage II Vision Trailer videót.
Statisztika

Jelenleg Online: 1

Nem regisztrált látogatók: 1
Regisztrált látogatók: 0

Ma itt voltak:

« 1 2 3 4 5 »

Nézelődés a magyar szerverek iránt.

Kicsit körbenéztem a mostani magyar szerverfelhozatalt. Pár szót szeretnék írni az általam látogatott szerverekkel kapcsolatban. Név szerint: PhoenixL2, L2 Ace, Dreamshell. ... Tovább »

Elolvasom

Kérdőív összegzés

Véglegesen úgy döntöttem, elég a 120+ kitöltés, ebből már le lehet szűrni azokat az információkat amik számítanak. A kitöltések Lineage 2-vel kapcsolatos eredményeit <<< ITT >>> találjátok. Remélem sokak hasznára fog válni.

Elolvasom

Egy kis téves informácíó a HOSTS fájlal kapcsolatban

A hosts fájl módosításánál sokan azért félnek, hogy valamit elrontanak. Ugyan az itteni leírások nagy része, kezd igazodni az "eredeti" lineage2-höz, ugyan ha a "l2j" is beimportálja magának  a Goddess of Destruction-t, akkor a "tört szervereseknek" is jók lesznek az itt leírtak. Na persze az előző HF/Freya például se sokban tér el, alapelvek ugyanazok szint ... Tovább »

Elolvasom

Login rendszer

Bekerült az oldalra egy jóval egyszerűbb regisztrációs felület, ami lehetővé teszi a gyorsabb és egyszerűbb regisztrációt.

A régi tagoknak maximum annyiból lehet furcsa, hogy mostantól a "Nick neveddel és a Jelszavaddal" tudsz belépni, az akkori E-mail és jelszó páros helyett.

Elolvasom

Kliensletöltés és egyebek...

Tegnap kaptam egy e-mail-t hogy hol vannak a letöltések. No lehet kissé fura az új "átláthatóság", de a Kiegészítők menüponton a Kiegészítő neve alatt van az az opcíó jelenleg hogy [Letöltés]. Ott tudod letölteni jelenleg a High-five és a Goddess of Destruction kiegszítőket.

Elolvasom

Jelenlegi helyzet

Még nemigazán fejeződtek be a sablonbéli átállások, ez leginkább a leírások "sötét alapon fehér" betüszinei mutatják meg. De sok más egyéb dolog sem müködik még, és több "újdonság". Ez mind egy adott idő után... de be fog kerülni.

Elolvasom

Ideiglenes menü

Ugyan megjelent felül egy új menü, de ez sajnos még nincs teljesen kész, így addig az oldalsó menüt (majd!) érdemes használni. Azért hozom így aprólag a változásokat, mert rengeteget kell takarítani mint kódilag, mint ftp-ről. Szóval lassan de haladok.

Elolvasom

Karbantartás és miegyéb

Az oldal kezd átállni az új sablonra, igaz még teljesen nincs kész, de ilyen apró változások mint a chat, hozzászolások kinézete és egyéb, folyamatosan kerül be ide az oldalra! Többek között a Slider, ami a hírek felett van is eltünik majd, és idővel csak a főoldalon lesz majd látható, hiszen feleslegesen "kéri" le az adatokat a böngésző egy ... Tovább »

Elolvasom

Eredeti szerver átka... Külföldről...

Mint azt mindenki tudja, belföldön és külföldön egész más internetet szolgáltat a szolgáltatód. Legalábbis pinget (ms) nézve. Ez a válaszidőt jelenti, ami ha sok, akad a játék. Mivel tudjuk hogy a Lineage és egyéb MMORPG játékok nem sávszélesség kérdése (minimum azért kell), hanem Ping inkább, így erre kellene gyüj ... Tovább »

Elolvasom

Kliens letöltési linkek

Frissültek a kliens letöltési oldalak, mert volt, amelyik már az új tartalomra mutatott, az ottani oldal frissítése végett.

Elolvasom
    Copyright 2009-2015 By Locky Fel